Belgian Air Force F-16 Solo Display Team kommer!

Dette er et svært aktivt team som man kan se på flyshow i hele Europa. Maskinen har egen dekor, og et stort belgisk flagg på halen. Oppvisningen flys i lav høyde med myke manøvre. Dette utsetter maskin og pilot for store g-krefter i løpet av hele oppvisningen. Man må med andre ord være i god fysisk form for å kunne utføre denne typen flyging. I år er det Commandant Tom “Gizmo” De Moortel som er displaypilot for teamet. Belgiske F-16 er for det meste lik de vi har i Norge, og pilotene trener også mye sammen med norske F-16 piloter. Gled dere til å se en ren og fin F-16 uten mye ekstra under vinger og kropp!

We are happy to announce that the Belgian Air Force F-16 solo display team will visit Sola Airshow 2017. This is a very active display team, appearing at air shows across Europe. Commandant Tom “Gizmo” De Moortel is the pilot for the team this air show season.

Belgisk F-16 Solo Display. Foto: Fredrik Edvardsen