Bavaria på Sola Airshow!

Bavaria Stavanger er stolt samarbeidsparter med Sola Airshow. En viktig grunn for dette er at vi er glad i å møte folk i hyggelige og spennende omgivelser.  Det er også en historisk forankring i å assosiere BMW med flymiljø, for starten av Bayerische Flugzeug-Werke 7. mars 1916 var basert på flymotorproduksjon. Navnet ble endret til Bayerische Motoren Werke året etter.

Det er en utbredt oppfatning at BMW logoen illustrerer en flypropell mot blå himmel. Denne oppfatningen er faktisk BMW selv skyld i, med bakgrunn i flere reklameplakater fra tidligere tider som indikerer dette.

BMW reklameplakat fra gamle dager

Fakta er at den berømte logoen dere ser på bilene er inspirert av Bayerns delstatsflagg.

Dagens BMW og MINI modeller representerer det ypperste innen teknologi og sikkerhet. BMW har i lang tid investert betydelig i å redusere forbruk, men samtidig øke ytelsene. Det er derfor en glede å vise deler av det store modellutvalget vårt på Sola Airshow 2017.

Da Bavaria Stavanger ble startet i 1996 hadde vi 3 hovedmodeller – BMW 3 , 5 og 7 serie. Dette har i dag økt til 36 forskjellige hovedmodellkoder- som alle bestilles med individuelt utstyr. Vi kan ikke vise alt, men det er et representativt utvalg på plass på standen.

Vi ønsker ikke å være statiske, så det blir anledning til prøvekjøring av vår unike el bil : BMW i3, den eneste bilen i verden som representerer volumproduksjon av karbonfiber-karosserier.

BMW blir også synlige på rullebanen, den som kommer får se !

Vi gleder oss til å treffe deg på Sola Airshow
hilsen Bavaria Stavanger.