Billettinfo

Sola Airshow 2017 er et stort internasjonalt flyshow med både militære og sivile deltakere fra mange nasjoner.

Lørdag 10. og søndag 11. juni 2017 feirer vi Stavanger Lufthavn Sola sin ”80 årsdag” sammen med jubilantene 333-skvadron fra Andøya, og 335 skvadron fra Gardermoen. Rundt 5 millioner passasjerer vil i løpet av 2017 benytte Stavanger lufthavn, Sola. Flyplassen vår er av strategisk betydning. Både for næringslivet i regionen og for hver enkelt av oss. Vi anslår at mellom 30.000 og 40.000 tilskuere fra inn- og utland deltar på årets største arrangement i regionen.

Vel møtt til halsbrekkende flyoppvisninger og nærkontakt med et fantastisk utvalg historiske- og moderne fly i alle mulige fasonger.Her blir det is, brus, pølser og familiefest.

Billetter selges i porten stevnedagene og på nett hos ticketmaster.no. Kjøper du billetten på nett før 1. juni er du med i trekningen av flyturer med P-51 Mustang, Vampire, Harvard, Norsemann, Saab Safir eller tandemhopp i fallskjerm og billetter til Mods-konserten på Viking Stadion.

Billettpriser per dag:
Kr 265 Voksne
Kr 165 Barn (5-15 år)
Kr 680 Familie (2 voksne og to barn)

Ledsager med gyldig ledsagerbevis gratis uten billett.
Barn er 5-15 år
Barn under 5 år gratis.
Portene åpnes kl.09:00 og stenges kl.18:00.
Kiosk.

Ta med hørselvern til både voksne og kanskje spesielt til barn. Mange av flyene våre lager tildels mye bråk og hørselvern er en utvilsom fordel.

Det kan også være lurt å merke ungene med foreldrenes mobilnummer (f.eks. med tusj på håndleddet) så er det lettere for hjelpemannskapene å lokalisere eventuelle bortkomne foreldre.

Gratis parkering; følg skilting på innfartsårene, gratis parkering blir i sør-vestre del på lufthavnen. Det vil gå shuttlebuss frem til stevneområdet.

Adkomst/kollektivtransport: Bil og offentlig transport. Boreal setter opp shuttlebusser fra Stavanger.